Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова алфа 33 в клуба.Трябват ми някои неща

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ето го зендера 15х7 ет30
    Attached Files
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Честито,колега!
      Миналата година в една автокъща на Ломско шосе продаваха абсолютно същата 33-ка на 29 000 км за някакви фантастични цифри.Така и не разбрах какво стана с нея.....
      Със здраве да я караш,че нещо доста намаляхме.....

Comment

Завист,завист и пак завист.Това изпитвам сега.Успех колега и внимателно с тунинговането.15-ки за 33-ка поне за мен си е ОК

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Благодаря на всички колеги от 33 раздела който ми помогнаха с мнения и препоръки както и специално на Kris които помогна с оригинални части и колегата от Търговище Tisho който дори не съм виждал но беше доста отзивчив.
          Това което е правено.Боядисах броните само по средата сложих оригинални халогени както и прагове на имола ,имам и задно крило но още не е монтирано ,единственно джантите не са за модела,но са за алфа все пак.Качвам снимки от Калояново а ко-късно и от италфеста
          Attached Files
          sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

По-запзена 33-ка не знам дали ще видя някога през живота си. Успех за напред и до нови срещи
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Браво!!!

На тия сбирки идват ли Permanent4?

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Браво!!!

На тия сбирки идват ли Permanent4?
                Досега не. Тепърва не знам и дали ще има Перманенти. Като цяло Перманента не е за писта. Ще умре там. А и няма да бъде по-бърз.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Досега не. Тепърва не знам и дали ще има Перманенти. Като цяло Перманента не е за писта. Ще умре там. А и няма да бъде по-бърз.
                  Аз питам въобще, не само за писта. Издирвам един червен такъв

Comment

До Alex 26 Виждал съм един червен Кара го един дядо но не го продава Колата не е много изгнила поне външно Задният мост е изключен не зная по каква причина Мотора е 1 7 16v инжекция и е осичка но пак казвам не го продават

Comment

Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщение
                      До Alex 26 Виждал съм един червен Кара го един дядо но не го продава Колата не е много изгнила поне външно Задният мост е изключен не зная по каква причина Мотора е 1 7 16v инжекция и е осичка но пак казвам не го продават
                      Мен не ми трябва да я купувам. Издирвам една определена. Вътре, на предната шофьорска врата отгоре над дръжката по средата, има яка деруга около 10см. като полумесец

Comment

Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщение
                        Така, както описваш колата, може да е на Рали Перманента. Той от доста години го е дал на баща му да го кара.

Comment

Така, както описваш колата, може да е на Рали Перманента. Той от доста години го е дал на баща му да го кара.
                          На Рали го знам, малко ли го правих едно време

Comment

На Рали го знам, малко ли го правих едно време
                            Нямам представа какво си му правил. Иначе аз му правих скоростите и ревизия на мотора. Като самия Рали си направи половината неща самичък по мотора. Доста си гледаше колата тогава Рали, но минало заминало.......Сега Рали кара Мицубиши.....

Comment

Нямам представа какво си му правил. Иначе аз му правих скоростите и ревизия на мотора. Като самия Рали си направи половината неща самичък по мотора. Доста си гледаше колата тогава Рали, но минало заминало.......Сега Рали кара Мицубиши.....
                              Бяха му изгорили 4х4

Comment

Бяха му изгорили 4х4
                                То доста неща бяха мъртви в тая кола, но Рали си я стегна, беше голям мераклия по това време. И беше станала накрая идеална. Претапицира си Рекаро салона също си спомням.

Comment

Working...
                                X